Narman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://narmanticaret.meb.k12.tr
Adres : CAMİİSAĞIR MAH. ATATÜRK CAD. NO 50 NARMAN / ERZURUM
VİZYON : Manevi ve kültürel değerlerimizden ödün vermeden, değişime ayak uydurabilen, bilgili, kültürlü, sağlam karakterli gençler yetiştirip, mesleki eğitim becerilerini kazandırıp bir üst öğrenim kurumuna hazırlamaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda; değişen dünyaya uyum sağlayabilen, ne istediğini bilen, düşüncelerini tam olarak ifade edebilen, bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma yöntemlerini bilen, sorumluluklarını yerine getiren, kendisi ve çevresiyle barışık, bilim ve teknolojinin gelişimini izleyen ve yenilikler peşinde koşan, olaylara çok yönlü ve tarafsızbakabilen, insan haklarına saygılı, , ulusal değerlerini benimseyen, bilgili, kültürlü ve çağdaş gençler yetiştiren kurumdur.
BAŞARILAR : 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı sonunda okulumuz öğrencilerinden Gürkan Çakal Atatürk Üniversitesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümüne yerleşmiştir. 19 öğrencimiz Atatürk üniversitesi Narman Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümüne,5 öğrencimiz Sivil Hava Ulaştırma Bölümüne, 1 öğrencimiz Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adalet Bölümüne, 1 öğrencimizde Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümüne yerleşmiştir.

Öğretim Şekli :Örgün
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Okulumuz ilçe merkezindedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 km